Behandling

Copyright @ All Rights Reserved

EANA ACADEMYTM 2017

EANA MEDITASJONSKURS

Med Kjetil Kvalvik

 

EANA meditasjon er en meditasjonsform som er utviklet for å hjelpe deg å finne stillhet og svar inni deg selv på en enkel og effekiv måte. Metoden tar deg enkelt ut av de evige tankestrømmene og ned i kroppen og hjertet ditt hvor alle dine svar ligger. Meditasjon er noe av det beste du kan gjøre for deg selv.

 

For å få best mulig utbytte av et personlig meditasjonkurs hos oss anbefaler vi at du kjøper en pakke på 5 session. Vi vil da møtes ca 1 gang pr uke i 5 uker hvor du lærer meditasjon og mindfullness og får med deg redskaper og oppgaver hjem som du skal trene på mellom hver session.

 

 

 

Pris

Pakke på 5 session Kr. 4.800,- (spar 1.200,-).

1 session ( 1,5 t) Kr. 1.200,-

BEHANDLINGER

EANA KRANIOSAKRAL

Med Kjetil Kvalvik

 

I EANA Kraniosakral behandling møter urgammel visdom nyeste forskning og forståelse av hvordan kropp, sinn og følelser henger sammen.

Måten vi jobber på i EANA kraniosakral behandling er måten sjamaner og vismenn har jobbet med mennesker på i tusenvis av år. Metoden baserer seg på dyp lytting til det vi kaller den kraniosakral rytmen, ånden, livets pust, chi, prana eller "the little wind", samt bevisst berøring og små manipulasjoner av beinstruktur, sentralnervesystemet, bindevevet, meridianer og organer i samhandling med kroppens egen intelligens.

Behandlingsmetoden er kanskje den mest effektive og samtidig den mest ydmyke på markedet. Metoden kan brukes for å lindre alle typer smerter, stress, spenninger, psykiske eller emosjonelle plager. Metoden brukes også som regresjon og bearbeidelse av traumer og er dyptgående og gir stor personlig- og spirituell utvikling.

 

 

 

 

 

Pris

1 behandling ( 1,5 t) Kr. 1.200,-

Pakke på 5 behandlinger Kr. 4.800,- (spar 1.200,-).

 

SJAMANISTISK HEALING / KONSULTASJON

Med Kjetil Kvalvik

 

I sjamanistisk healing / konsultasjon bruker vi en kombinasjon av forskjellige healing verktøy, naturellementer og en coaching metode hvor du på en utrolig enkel og effektiv blir guidet til å finne svarene på dine spørsmål og utfordringer i livet inne i deg selv. Du får også med deg redskaper hjem som du kan bruke i dagliglivet ditt for å finne svar og løse problemstillinger. Enten det gjelder de store spørsmålene som selve meningen med ditt liv, eller spørsmål og utfordringer omkring jobb, bosted, kjærlighet, familie, relasjoner, bevissthet og helse

 

Vi vet at du har svaret inni deg, det gjelder bare å vite hvordan du skal finne det.

Pris

1 behandling ( 1,5 t) Kr. 1.200,-

Pakke på 5 behandlinger Kr. 4.800,- (spar 1.200,-).

Demo video

Kontakt oss

 

 

Besøksadresse:

Prof. Dahlsgate 30, 3 etg.

Briskeby, Oslo

Email: post@eana.no

Telefon: 979 45 223

 

 

eana.10to8.com